OilPad Outdoor 

De OilPad Outdoor is speciaal ontworpen om uitsluitend koolwaterstoffen op te nemen, zonder water te absorberen. Deze oranje mat is uitermate geschikt voor buitentoepassingen. In de buitenlucht zijn matten veel praktischer dan lekbakken, opvangbakken of absorptiekorrels.

Met de OilPad Outdoor hoef je je geen zorgen meer te maken over olie-, vet- of brandstofvlekken op parkeerplaatsen, in hotelgarages, horecakeukens of in de natuurlijke omgeving. Vooral in de natuur, waar hydraulisch aangedreven machines zoals baggers, landbouwmachines, bosbouwmachines, kettingzagen of heftrucks worden gebruikt, biedt de OilPad Outdoor een effectieve en milieuvriendelijke oplossing.

Bezig met laden...

Toepassingen Oilpad Outdoor Milieumatten

1. OilPad Oldtimer: Bescherm Je Dierbare Bezit
Voor liefhebbers van oldtimers, youngsters, oldtimertractoren, antieke motoren of vliegtuigen is er de OilPad Oldtimer. Deze mat biedt uitstekende bescherming tegen olielekken en morsingen die je waardevolle voertuigen kunnen beschadigen.
2. OilPad Automotive: Houd Je Werkplaats SchoonIn werkplaatsen en garages voor auto's, vrachtauto's, tankauto's, motoren, scooters en brommers, is de OilPad Automotive een onmisbare accessoire om de werkruimte schoon te houden en milieuvriendelijk te handelen.
3. OilPad Garage: Overal Waar Je Voertuigen Bewaart
Of het nu in garages, parkeergarages, hotelgarages, musea, tentoonstellingen, onder carports of op opritten is, de OilPad Garage beschermt je oppervlakken en voorkomt olieverontreiniging.
4. OilPad Bike: Zorg Voor Je Tweewielers
Werkplaatsen voor fietsen, scooters en motoren worden schoner en veiliger met de OilPad Bike. Het voorkomt dat olielekken en morsingen schade aanrichten aan je tweewielers.
5. OilPad Rally: Voor Enthousiaste Rallyrijders
Bij rally's en oldtimer-evenementen waar passie en precisie samenkomen, is de OilPad Rally de ideale metgezel om het milieu te beschermen tegen lekkages en vlekken.
6. OilPad Racing: Milieubewust Racen
In motorcross, pitboxen en garages bij motorsportevenementen, speelt de OilPad Racing een cruciale rol als milieumat, waardoor de raceomgeving schoon blijft.
7. OilPad Industrie: Voor Robuuste Omgevingen
In industriële settings, onder machines, olie- en vetopslag, en machineonderdelen, biedt de OilPad Industrie duurzame bescherming tegen lekkages en olieverontreiniging.
8. OilPad Kitchen: Houd Keukens HygiënischIn horecakeukens en de levensmiddelenindustrie, waar vetputten en afvulplekken een dagelijkse uitdaging vormen, garandeert de OilPad Kitchen een hygiënische werkomgeving.
9. OilPad Marine: Op Zee of in de Haven
Op scheepswerven en in machinekamers van schepen en boten, is de OilPad Marine essentieel om morsingen en lekkages onder controle te houden.
10. OilPad Agrar en Bosbouw: Voor Landbouw en BosbouwOnder machines, gereedschappen en voertuigen in de bosbouw, tuinbouw en de agrarische sector, beschermt de OilPad Agrar en Bosbouw het milieu en zorgt het voor veilige werkplekken.
11. Oilpad Trein: Onderhoud en Bescherming van TreinstellenVoor treinonderhoud en bescherming van treinstellen is er de Oilpad Trein, die zorgt voor een schone en veilige omgeving onder en rondom de trein.

De oranje Oilpad outdoor absorberende matten zijn leverbaar als

Rollen; het materiaal kan eenvoudig op de gewenste afmeting afgesneden worden

  •   40 cm x 30 meter
  •   80 cm x 30 meter
  • 120 cm x 30 meter
  • 145 cm x 30 meter (OilPad Trein)
  • 160 cm x 30 meter


Als kant-en-klaar matten met een gezoomde randafwerking

  •   60 cm x   80 cm
  •   80 cm x 250 cm
  • 120 cm x 250 cm

Kies voor OilPad matten en bescherm niet alleen je waardevolle bezittingen,

maar draag ook bij aan een schoner milieu. Onze matten zijn duurzaam, veelzijdig en passen perfect bij jouw specifieke behoeften.
Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe OilPad jou kan helpen om olieverontreiniging te voorkomen en je werkruimte schoon te houden.


Vragen? Altijd deskundig advies

Met meer dan 30 jaar ervaring in kunnen wij u altijd van deskundig advies voorzien.

Wij zijn dagelijks tussen 8.00 en 17.00 telefonisch op (+31) 045-5322277 voor u bereikbaar

Vragen? Altijd deskundig advies

local_shipping Gratis verzenden

Al onze producten worden gratis geleverd in de Benelux met uitzondering van de Waddeneilanden.

euro_symbol Scherpe prijzen

Door onze grote inkoop kunnen wij u de beste prijzen bieden. Grote hoeveelheden? Vraag een offerte aan!

enhanced_encryption Veilig en betrouwbaar

Onze webwinkel maakt gebruik van een beveiligde SSL verbinding

workspace_premium Tevredenheidsgarantie

Mocht u niet tevreden zijn, dan kunt u de producten altijd binnen 14 dagen retourneren

Openingstijden

Onze showroom, kantoor en magazijn aan de Havikweg 17 in Landgraaf zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 8.00 - 17.00 uur

NR 1 in PVC