Welkom bij BoFloor BV: Uw Specialist in Belijnings- en Markeringstapes

Bent u op zoek naar hoogwaardige belijnings- en markeringstapes om de veiligheid, organisatie en efficiëntie van uw ruimte te verbeteren? Zoek niet verder! BoFloor BV is uw betrouwbare partner voor hoogwaardige belijnings- en markeringstapes die aan al uw eisen voldoen.

Onze Producten: Kwaliteit die Opvalt

Bij BoFloor BV begrijpen we dat duidelijke en duurzame markeringen van essentieel belang zijn voor de veiligheid en efficiëntie binnen industriële omgevingen, magazijnen, parkeerterreinen en sportfaciliteiten. Onze belijnings- en markeringstapes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage, chemische stoffen en zware belastingen. Of u nu op zoek bent naar vloermarkeringen, veiligheidstapes, richtingaanwijzers of parkeerplaatsmarkeringen, wij hebben het juiste product voor u.

Waarom Kiezen voor BoFloor BV?

  1. Kwaliteit en Duurzaamheid: Onze tapes zijn ontworpen om langdurig mee te gaan, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Ze zijn bestand tegen intensief verkeer, zware machines en variërende weersomstandigheden.

  2. Aanpasbaarheid: Met een breed scala aan kleuren en maten kunt u de perfecte tape kiezen die past bij uw specifieke behoeften en branding.

  3. Eenvoudige Installatie: Onze tapes zijn eenvoudig aan te brengen en vereisen geen ingewikkelde installatieprocessen. Hierdoor kunt u snel en efficiënt uw ruimte markeren.

  4. Veiligheid Eerst: Onze veiligheidstapes vergroten de zichtbaarheid van potentieel gevaarlijke gebieden, waardoor ongelukken worden voorkomen en de veiligheid van uw personeel wordt gewaarborgd.

  5. Maatwerk: We begrijpen dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we ook maatwerkoplossingen aan die volledig voldoen aan uw specifieke eisen.

Contacteer Ons

BoFloor BV staat klaar om uw ruimte te transformeren met hoogwaardige belijnings- en markeringstapes. Ons team van experts staat paraat om u te voorzien van advies op maat en de juiste productkeuzes. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze tapes kunnen bijdragen aan een georganiseerde, veilige en efficiënte omgeving. Uw tevredenheid is onze prioriteit!

Bij BoFloor BV zijn we toegewijd aan het leveren van topkwaliteit belijnings- en markeringstapes die opvallen.


Vragen? Altijd deskundig advies

Met meer dan 30 jaar ervaring in kunnen wij u altijd van deskundig advies voorzien.

Wij zijn dagelijks tussen 8.00 en 17.00 telefonisch op (+31) 045-5322277 voor u bereikbaar

Vragen? Altijd deskundig advies

local_shipping Gratis verzenden

Al onze producten worden gratis geleverd in de Benelux met uitzondering van de Waddeneilanden.

euro_symbol Scherpe prijzen

Door onze grote inkoop kunnen wij u de beste prijzen bieden. Grote hoeveelheden? Vraag een offerte aan!

enhanced_encryption Veilig en betrouwbaar

Onze webwinkel maakt gebruik van een beveiligde SSL verbinding

workspace_premium Tevredenheidsgarantie

Mocht u niet tevreden zijn, dan kunt u de producten altijd binnen 14 dagen retourneren

Openingstijden

Onze showroom, kantoor en magazijn aan de Havikweg 17 in Landgraaf zijn geopend op:

Maandag t/m vrijdag 8.00 - 17.00 uur

NR 1 in PVC